EDUSTUKSET

 

 

 

 

Esco Tool

Esco Tool LTD on perustettu vuonna 1950 ja yritys kehitti ensimmäisen ulkolukitteisen viistekoneen käytettäväksi atomikäyttöisissä sukellusveneissä. Siitä lähti kehitys käyntiin jonka jälkeen kehitettiin kapearunkoinen sisälukitteinen putkisorvi kattilateollisuuden tarpeisiin. Uuden koneen hyvä menestys markkinoilla on johtanut siihen että läheisessä yhteistyössä loppukäyttäjien kanssa Esco tool on kehittänyt vahvan konseptin koneita lämmönvaihdin- kattila- ja putkistorakentajien ja kunnostajien tarpeisiin. Tänä päivänä Esco Tool tunnetaan erityisesti tehokkaiden ja kestävien koneiden valmistajana joka takaa asiakkailleen hyvän saatavuuden ja nopeat toimitukset.

 

Esco tool viistekoneet

     

 

 

 

 

Maus Italia

Maus Italia on maailman johtava lämmönvaihdin- ja kattilatyökalujen valmistaja. Yrityksen erikoisalaa ovat työkalut sekä valmistajien että kunnossapitoyhtiöiden tarpeisiin. MAUS Italia kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja erottuu markkinoilla teknologisesti ylivoimaisilla koneillaan. Teknologisesta etumatkasta kertoo mm. uuden sukupolven mankelointiyksiköt, CNC-yksiköt lämmönvaihdintuotantoon sekä lasertekniikan kehitystyö lämmönvaihtimen putken pään hitsauksessa.

 

Maus Italia lämmönvaihdin ja kattilatyökalut

     

 

 

 

 

EST- Expansion seal technologies (EST-Group)

EST Group:n parhaiten tunnetut tuotteet ovat mm. Pop-A-Plug® lämmönvaihdintulpat ollen teollisuuden johtava teknologia lämmönvaihtimien vuotavien putkien tiivistämiseen. EST myös suunnittelee ja valmistaa koeponnistustulppia putkistojen ja painelaitteiden hydrostaattiseen koeponnistukseen, samoin myös vuodonetsintälaitteet teollisuuden kunnossapidon tarpeisiin.

 

EST Group lämmönvaihdintulpat

     

 

 

 

 

Huntingdon Fusion Techniques

HFT on erikoistunut ruostumattoman hitsauksen ja titaanihitsauksen erikoistarvikkeisiin ja kehittää jatkuvasti tuotteita parantamaan hitsausmenetelmiä nimenomaan juurikaasun käytössä.

 

Huntingdon Fusion putken hitsaustarvikkeet

     

 

 

 

 

Ridgid

Ridgid on merkki, johon monet ammattilaiset luottavat. Ridgid tuotteita myydään n. 150 maassa. Ridge Tool Company on Emersonin tytäryhtiö. Emersonilla on noin 245 tuotantolaitosta ja noin 110 000 työntekijää. Suomessa Ridgid tuotteita on myyty jo kymmeniä vuosia. Tuoteryhminä mm. käsityökalut, kierteitys, putken taivutus, tarkastuskamerat ja viemäriputkien avaamiseen tarkoitetut koneet.

 

Ridgid

     

 

 

 

 

Rothenberger

Rothenbergerin perusti vuonna 1949 Edwin Rothenberger. Nykyään Rothenberger on monikansallinen yritys, se kuuluu Rothenberger AG konserniin. Rothenberger on keskittynyt putkistojen korjaukseen ja rakentamiseen liittyvien tuotteiden kehittämiseen ja markkinointiin. Tuoteryhminä mm. käsityökalut, kierteitys, putken taivutus, tarkastuskamerat ja viemäriputkien avaamiseen tarkoitetut koneet.

 

Rothenberger Grouppiin kuuluu myös monet muut tunnetut tuotemerkit, esimerkiksi. Ruko, Virax, Hellmers, Kroll, SuperEgo, Sievers, Rico ja EDT Eurodima.

 

Rothenberger

     

 

 

 

 

Elbima

Elbima on tanskalainen yritys, mikä suunnittelee ja valmistaa POWER koeponnistuspumppuja aina 50bar pumpuista 1000bar pumppuihin. Pumppuja on manuaalisena, sähkö- ja bensiinikäyttöisenä. Valikoimissa on myös BEL puristimet.

 

Elbima

     

 

 

 

 

Bend

Bend ruuvipenkkiputkentaivuttimet ovat Suomessa jo lähes kaikille ammattilaisille tuttuja ja tunnettuja hyvästä laadusta. Bendit  suunnittelee ja valmistaa Hyvinkääläinen Atacon Oy. Ataconin valikoimissa on myös KAPA-leikkurit.

 

Bend

     

 

 

 

 

Th. Wortelboer BV

THW:n putkentyöstöyksiköt palvelevat konepajoja sekä putkistovalmistajia tarjoten tehokkaat ja monipuoliset putkenpään työstöyksiköt alan tarpeisiin 2” – 30” putkille.

 

wortelboer putkentyöstöyksiköt

     

 

 

 

 

AXXAIR

Axxair tuoteperhe koostuu putken katkaisu- viiste- pään tasaus- sekä orbital- hitsaustyökaluista erityisesti ruostumattoman putken työstöön. Putken pään katkaisu on nopeaa ja pää on heti suora ja valmis hitsattavaksi tai se voidaan viistää helposti vaihtamalla vaivattomasti katkaisupään tilalle viistetyökalu tai orbital hitsauspää. Käytännössä kaikki toiminnot siis voidaan tehdä yhdellä ja samalla laitteella.

 

Axxair putken katkaisu- viiste- pään tasaus- sekä orbital- hitsaustyökalut

     

 

 

 

 

GBC UK

GBC UK on putkitustyökaluihin kuten putkitukiin ja putkikeskittimiin keskittynyt yritys, joka sekä valmistaa, että välittää erikoistyökaluja kaikenlaisiin putkistotöihin. Laadukkaat tuotteet saatavilla heti kattavasta valikoimastamme.

 

Pipe putkitustyökalut

     

 

 

 

 

NORTON

Norton Saint-Gobain on mailman suurin hiomatarvikkeiden valmistaja, sekä johtava hioma-aineiden kehittäjä. Nortonin hiomatarvikkeiden varastovalikoima on Euroopan suurin, joihin kuuluu muunmuassa katkaisu-ja napalaikat, hiomakankaat ja -paperit, Bear-Tex viimeistelytuotteet, timanttilaikat työkaluhiontaan, Durator timanttikatkaisulaikat ja automaalaamotuotteet.

 

Pipe putkitustyökalut

     

 

 

 

 

ATLAS COPCO

Atlas Copco on maailman johtavia teollisuuden tuotantoratkaisujen toimittajia.

 

Tuotevalikoimaamme kuuluvat paineilma- ja kaasukompressorit, generaattorit, rakennus- ja louhintalaitteet, teollisuustyökalut ja kokoonpanojärjestelmät sekä varaosamyynti, huolto ja kompressorivuokraus.
 
Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehitämme ratkaisuja heidän tuottavuutensa parantamiseksi jo yli 140 vuoden kokemuksella.

 

Atlas Copco

     

 

 

 

 

ALMI

ALMI putkihiomakoneet ja putkenpäänmuotoilijat tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia.

 

Almi koneita myydään maailmanlaajuisesti yli 60:ssä maassa, mikä
kertoo laitteiden korkeasta laadusta. ALMI pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotekehitysprosesseja ja innovaatioita tarjoten sinulle aina uusinta kehitystä ja parhaat mallit.

 

Atlas Copco