PW-Tools Oy

Edustukset


Esco Tool

Esco Tool LTD on perustettu vuonna 1950 ja yritys kehitti ensimmäisen ulkolukitteisen viistekoneen käytettäväksi atomikäyttöisissä sukellusveneissä. Siitä lähti kehitys käyntiin jonka jälkeen kehitettiin kapearunkoinen sisälukitteinen putkisorvi kattilateollisuuden tarpeisiin. Uuden koneen hyvä menestys markkinoilla on johtanut siihen että läheisessä yhteistyössä loppukäyttäjien kanssa Esco tool on kehittänyt vahvan konseptin koneita lämmönvaihdin- kattila- ja putkistorakentajien ja kunnostajien tarpeisiin. Tänä päivänä Esco Tool tunnetaan erityisesti tehokkaiden ja kestävien koneiden valmistajana joka takaa asiakkailleen hyvän saatavuuden ja nopeat toimitukset.

Axxair

Axxair tuoteperhe koostuu putken katkaisu- viiste- pään tasaus- sekä orbital- hitsaustyökaluista erityisesti ruostumattoman putken työstöön. Putken pään katkaisu on nopeaa ja pää on heti suora ja valmis hitsattavaksi tai se voidaan viistää helposti vaihtamalla vaivattomasti katkaisupään tilalle viistetyökalu tai orbital hitsauspää. Käytännössä kaikki toiminnot siis voidaan tehdä yhdellä ja samalla laitteella.

Maus Italia

Maus Italia on maailman johtava lämmönvaihdin- ja kattilatyökalujen valmistaja. Yrityksen erikoisalaa ovat työkalut sekä valmistajien että kunnossapitoyhtiöiden tarpeisiin. MAUS Italia kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja erottuu markkinoilla teknologisesti ylivoimaisilla koneillaan. Teknologisesta etumatkasta kertoo mm. uuden sukupolven mankelointiyksiköt, CNC-yksiköt lämmönvaihdintuotantoon sekä lasertekniikan kehitystyö lämmönvaihtimen putken pään hitsauksessa.

EST- Expansion seal technologies (EST-Group)

EST Group:n parhaiten tunnetut tuotteet ovat mm. Pop-A-Plug® lämmönvaihdintulpat ollen teollisuuden johtava teknologia lämmönvaihtimien vuotavien putkien tiivistämiseen. EST myös suunnittelee ja valmistaa koeponnistustulppia putkistojen ja painelaitteiden hydrostaattiseen koeponnistukseen, samoin myös vuodonetsintälaitteet teollisuuden kunnossapidon tarpeisiin.

Ridgid

Ridgid on merkki, johon monet ammattilaiset luottavat. Ridgid tuotteita myydään n. 150 maassa. Ridge Tool Company on Emersonin tytäryhtiö. Emersonilla on noin 245 tuotantolaitosta ja noin 110 000 työntekijää. Suomessa Ridgid tuotteita on myyty jo kymmeniä vuosia. Tuoteryhminä mm. käsityökalut, kierteitys, putken taivutus, tarkastuskamerat ja viemäriputkien avaamiseen tarkoitetut koneet.

Rothenberger

Rothenbergerin perusti vuonna 1949 Edwin Rothenberger. Nykyään Rothenberger on monikansallinen yritys, se kuuluu Rothenberger AG konserniin. Rothenberger on keskittynyt putkistojen korjaukseen ja rakentamiseen liittyvien tuotteiden kehittämiseen ja markkinointiin. Tuoteryhminä mm. käsityökalut, kierteitys, putken taivutus, tarkastuskamerat ja viemäriputkien avaamiseen tarkoitetut koneet.

Rothenberger Grouppiin kuuluu myös monet muut tunnetut tuotemerkit, esimerkiksi. Ruko, Virax, Hellmers, Kroll, SuperEgo, Sievers, Rico ja EDT Eurodima.

Exact

Exact-putkenkatkaisujärjestelmä parantaa putkien katkaisua ennennäkemättömällä tavalla. Exact-putkisahat suoriutuvat tehtävästä huippunopeasti muihin katkaisumenetelmiin verrattuna. Lisäksi katkaisujälki on erinomainen ja putki on valmis seuraavaan työvaiheeseen, eikä aikaa kulu työlääseen viimeistelyyn. Sahat ovat kevyitä ja helposti käsiteltäviä, jolloin katkaisu voidaan suorittaa siellä, missä se työn kannalta on järkevintä.

Viimeisen 20 vuoden aikana Exact on kehittänyt joukon nykyaikaisia työkaluja putkien katkaisuun, viimeistelyyn ja käsittelyyn. Innovatiiviset Exact-tuotteet nostavat putkityön tehokkuuden aivan uudelle tasolle. Exact-putkisahoja on myyty maailmanlaajuisesti ja kaikki tuotteemme ovat kansainvälisesti patentoituja.

Elbima

Elbima on tanskalainen yritys, mikä suunnittelee ja valmistaa POWER koeponnistuspumppuja aina 50bar pumpuista 1000bar pumppuihin. Pumppuja on manuaalisena, sähkö- ja bensiinikäyttöisenä. Valikoimissa on myös BEL puristimet.

Huntingdon Fusion Techniques

HFT on erikoistunut ruostumattoman hitsauksen ja titaanihitsauksen erikoistarvikkeisiin ja kehittää jatkuvasti tuotteita parantamaan hitsausmenetelmiä nimenomaan juurikaasun käytössä.

Aquasol

Aquasol on noussut kansainvälisesti johtavaksi vesiliukoisten hitsaustarvikkeiden kuten suojakaasukalvojen, -teippien ja -papereiden valmistuksessa.  Perustamisestaan vuonna 2003 lähtien Aquasol on omistanut resurssejaan patentoitujen tuotteiden kehittämiseen, jotka parantavat hitsaustehokkuutta. Aquasolin mielestä käytännölliset ja innovatiiviset sovellukset ovat hitsausprosessin kannalta elintärkeitä, ja pyrkii saamaan syvällisen ymmärryksen asiakkaidensa tarpeista. 

E. Jankus GmbH

Valmistamme monia hitsaustekniikan tuotteita. Painopisteemme ovat muovaus, putkikeskittimet, mittaustekniikka, TIG-hitsaustekniikka, TIG-polttimet ja tarvikkeet.

E. Jankus GmbH on ollut useiden yritysten kauppakumppani yli 40 vuoden ajan ja toimittanut laadukkaita tuotteitaan maailmanlaajuisesti.

Mackma

Mackma on italialainen yritys, joka vie teollisuuskoneita kylmämetallintyöstöön kaikkialle maailmaan. Houkutteleva muotoilu, yksinkertainen ja suorituskykyinen tekniikka, hiljainen toiminta ja kestävyys ajan mittaan myöntävät Mackma-koneet "markkinoiden parhaiksi".

Th. Wortelboer BV

THW:n putkentyöstöyksiköt palvelevat konepajoja sekä putkistovalmistajia tarjoten tehokkaat ja monipuoliset putkenpään työstöyksiköt alan tarpeisiin 2” – 30” putkille.

Bend

Bend ruuvipenkkiputkentaivuttimet ovat Suomessa jo lähes kaikille ammattilaisille tuttuja ja tunnettuja hyvästä laadusta. Bendit  suunnittelee ja valmistaa Hyvinkääläinen Atacon Oy. Ataconin valikoimissa on myös KAPA-leikkurit.

Norton

Norton Saint-Gobain on mailman suurin hiomatarvikkeiden valmistaja, sekä johtava hioma-aineiden kehittäjä. Nortonin hiomatarvikkeiden varastovalikoima on Euroopan suurin, joihin kuuluu muunmuassa katkaisu-ja napalaikat, hiomakankaat ja -paperit, Bear-Tex viimeistelytuotteet, timanttilaikat työkaluhiontaan, Durator timanttikatkaisulaikat ja automaalaamotuotteet.

GBC UK

GBC UK on putkitustyökaluihin kuten putkitukiin ja putkikeskittimiin keskittynyt yritys, joka sekä valmistaa, että välittää erikoistyökaluja kaikenlaisiin putkistotöihin. Laadukkaat tuotteet saatavilla heti kattavasta valikoimastamme.

Atlas Copco

Atlas Copco on maailman johtavia teollisuuden tuotantoratkaisujen toimittajia. Tuotevalikoimaamme kuuluvat paineilma- ja kaasukompressorit, generaattorit, rakennus- ja louhintalaitteet, teollisuustyökalut ja kokoonpanojärjestelmät sekä varaosamyynti, huolto ja kompressorivuokraus.
 
Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehitämme ratkaisuja heidän tuottavuutensa parantamiseksi jo yli 140 vuoden kokemuksella.

Almi

ALMI putkihiomakoneet ja putkenpäänmuotoilijat tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia.

Almi koneita myydään maailmanlaajuisesti yli 60:ssä maassa, mikä kertoo laitteiden korkeasta laadusta. ALMI pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotekehitysprosesseja ja innovaatioita tarjoten sinulle aina uusinta kehitystä ja parhaat mallit.

Sava

Sava sulkutulpat ovat putkien sulkemiseen, tyhjentämiseen ja koeponnistukseen tarkoitettuja Kevlar-komposiittirakenteisia tulppia. Myös erittäin suurien läpimittojen putkille.

Pneumaattiset tulpat on tarkotettu teollisuuteen, kunnallistekniikan- ja putkistojen rakentajille sekä pelastuslaitosten vahingontorjuntaan.