Tuotteet

Laaja valikoima putkentyöstökoneita


Escotool viistekoneet, kehäkiertäjät ja paineilmasahat

Escotool on kehittänyt vahvan konseptin koneita lämmönvaihdin- kattila- ja putkistorakentajien ja kunnostajien tarpeisiin. Esco Tool tunnetaan erityisesti tehokkaiden ja kestävien viistekoneiden, kehäkiertäjien ja paineilmasahojen valmistajana. Escotool takaa asiakkailleen koneiden hyvän saatavuuden ja nopeat toimitukset.

Axxair putkenkatkaisu, -pääntasaus, -viisteytys ja -hitsaus

Axxair tuoteperhe koostuu putken katkaisu- viiste- pään tasaus- sekä orbital- hitsaustyökaluista erityisesti ruostumattoman putken työstöön. Putken pään katkaisu on nopeaa ja pää on heti suora ja valmis hitsattavaksi tai se voidaan viistää helposti vaihtamalla vaivattomasti katkaisupään tilalle viistetyökalu tai orbital hitsauspää. Käytännössä kaikki toiminnot siis voidaan tehdä yhdellä ja samalla laitteella.

Ridgid koneet ja laitteet

Ridgid on merkki, johon monet ammattilaiset luottavat. Ridgid tuotteita myydään n. 150 maassa. Ridge Tool Company on Emersonin tytäryhtiö. Emersonilla on noin 245 tuotantolaitosta ja noin 110 000 työntekijää. Suomessa Ridgid tuotteita on myyty jo kymmeniä vuosia. Tuotteita mm. putken viistekone, kierteitys, taivutus, rullauritus, lisäksi tarkastuskamerat ja erilaiset putkituet ja työpöydät.

Koeponnistus-, tulppaus- ja vuodonetsintätyökalut

EST Group:n parhaiten tunnetut tuotteet ovat mm. Pop-A-Plug® lämmönvaihdintulpat ollen teollisuuden johtava teknologia lämmönvaihtimien vuotavien putkien tiivistämiseen. EST myös suunnittelee ja valmistaa koeponnistustulppia putkistojen ja painelaitteiden hydrostaattiseen koeponnistukseen, samoin myös vuodonetsintälaitteet teollisuuden kunnossapidon tarpeisiin.

Maus Italia lämmönvaihdin- ja kattilatyökalut

MAUS ITALIA on maailman johtava lämmönvaihdin- ja kattilatyökalujen valmistaja. Etunamme on kattava varastointi, uusimmat ja kehittyneimmät mallit sekä nopeat toimitukset. Tehdastoimituksessakin tuotteet normaalista asiakkaalla jo seuraavana päivänä tilauksesta. Tehdas panostaa jatkuvaan suunnitteluun ja siksi laitteemme on ominaisuuksiltaan huomattavasti edellä kilpailijoita. Suunnitteluosastoltamme myös erikoistyökalut asiakkaan tarpeisiin jotka valmistetaan omassa tehtaassa.

Maus Italia on edelläkävijä mm. CNC-tekniikan kehityksessä lämmönvaihdinvalmistukseen. Saatavana on työstöyksikkö putken pään orbitaali-hitsaukseen, putken pään lyhennykseen, putken mankelointiin ja uritukseen.

JA (E. Jankus GmbH) Hitsauksen erikoistarvikkeet

JA® MINI-kaasutusjärjestelmät eli suojakaasujärjestelmät on patentoitu ylivoimainen järjestelmä pienten putkien nopeaan ja tehokkaaseen kaasuttamiseen.

Jankukselta myös muut hitsauksen erikoistarvikkeet, kuten sujakaasusormet, suojakaasusylinterisarjat, suojakaasurenkaat, juurikaasusuojat putkille, levyille ja kulmiin sekä erilaiset hitsaustarvikkeet, TIG-polttimet ja varaosat.

HFT Hitsaus- ja suojakaasutarvikkeet

HFT on erikoistunut ruostumattoman hitsauksen ja titaanihitsauksen erikoistarvikkeisiin ja kehittää jatkuvasti tuotteita parantamaan hitsausmenetelmiä nimenomaan juurikaasun käytössä.

HFT:n laajasta valikoimasta saat suojakaasutarvikkeita kuten  pikakaasutusjärjestelmät, suojakaasulieriöt, suojakaasukengät, suojakaasukalvot, suojakaasutilat, jäännöshappimittarit, suojakaasuputkitulpat, alumiini- ja nylontulpat, täytettävät ilmatyynyt. Lisäksi muita hitsaustarvikkeita kuten hitsauksen takateipit, hitsauselektrodit ja niiden teroituslaitteen.

Aquasol Hitsaustarvikkeet

Aquasolin laajasta valikoimasta vesiliukoiset hitsaustarvikkeet kuten suojakaasukalvot, -teipit ja -paperit. Lisäksi valikoimassa suojakaasulieriöt ja -pallot, suojakaasurenkaat sekä muut putken hitsaukseen tarkoitetut tarvikkeet.

Sava sulkutulpat

Sava sulkutulpat ovat putkien sulkemiseen, tyhjentämiseen ja koeponnistukseen tarkoitettuja Kevlar-komposiittirakenteisia tulppia. Myös erittäin suurien läpimittojen putkille.

Pneumaattiset tulpat on tarkotettu teollisuuteen, kunnallistekniikan- ja putkistojen rakentajille sekä pelastuslaitosten vahingontorjuntaan.

Elbima koepainepumput

Elbima on laadukkaasta Tanskalainen koepainepumppujen valmistaja. Laajasta valikoimasta löytyy koeponnistuspumppu jokaisen tarpeisiin. Pumppujen kapasiteetti 50bar-1000bar. Valikoimassa manuaaliset ja sähköiset koepainepumput.  TP ja TPM -pumpuissa vakiona ruostumaton allas ja HP -pumpuissa muovinen allas.

GBC UK putkikeskittimet ja putkituet

GBC UK on putkitustyökaluihin keskittynyt yritys, joka sekä valmistaa, että välittää erikoistyökaluja kaikenlaisiin putkistotöihin.

Ama putkityökalut

AMA–tuotteet ovat tarkoilla laatukriteereillä ammattilaisten käyttöön kehitettyjä putkityökaluja, jotka on tarkoitettu haponkestävien ja ruostumattomien ohutlevyputkien esivalmisteluasennuksiin ja hitsauksiin.

Oikeilla työvälineillä tarkkuus on taattu ja asennus- ja hitsausvirheet jäävät minimiin. Säädettävillä työvälineillä ergonominen työasento onnistuu ja työn laatu paranee.

 

Th. Wortelboer putkentyöstöyksiköt

THW:n putkentyöstöyksiköt palvelevat konepajoja sekä putkistovalmistajia tarjoten tehokkaat ja monipuoliset putkenpään työstöyksiköt alan tarpeisiin 2” – 30” putkille.

Mackma putkentaivutuskoneet

Mackma putkentaivuttimilla voidaan taivuttaa putki sekä oikealle, että vasemmalle patentoidun teknologian ansiosta.

Säätyvä pyöritysnopeus varmistaa oikean nopeuden jokaiselle putkikoolle ja seinämille. Vaihdettava kara mahdollistaa useimpien kilpailijoiden työkalujen käytön.
Invertteri-moottoritekniikka vähentää energian kulutusta.
Rullapyörät helpottavat laitteen liikuttelua työtilassa. Mackma koneissa käytetään vain 100% laadukkaita Italialaisia osia pitkän iän takaamiseksi ja siksi laitteissa on vakiona 2 vuoden takuu.

Rothenberger putkitus- ja viemärityökalut

Rothenberger on keskittynyt putkistojen korjaukseen ja rakentamiseen liittyvien tuotteiden kehittämiseen ja markkinointiin. Tuoteryhminä mm. käsityökalut, kierteitys, putken taivutus, tarkastuskamerat ja viemäriputkien avaamiseen tarkoitetut koneet.

Exact putkisahat

Exact putkisahat on suunniteltu ja valmistettu ammattikäyttöön. Kaikki putkisahat ovat kevyitä ja helposti siirreltävissä työmaalla. Exact putkisahoilla voi katkaista kaikkia putkimateriaaleja (teräs, ruostumaton teräs, valurauta, kupari, alumiini, ja kaikki muovilaadut). Tuotevalikoimassa myös kaikki erikoistuotteet ilmanvaihtohormien katkaisuun, sekä muoviputkien katkaisuun ja viistämiseen yhdellä kertaa.

Heuer ruuvipenkki

HEUER-ruuvipenkki on todellinen laatutyökalu.
Ruuvipenkki on kokonaisuudessaan taottua terästä ja sen
murtumattomuus käytössä taataan. Yksittäiset osat ovat korkealuokkaisia ja kokonaisuus luotettava, pitkäikäinen
ja tarkka.

HEUER-ruuvipenkki käy ihanteellisesti vaativaan konepajaympäristöön. Laatua ”Made in Germany” parhaimmillaan.

Reed Putkileikkurit prosessiputkitukseen

Reedin Low Clearance Rotary Cutters (LCRC) leikkureiden matalan profiilin muotoilu vaatii vain noin 127 mm raon putken ympärille. Nämä työkalut leikkaavat putkia, joihin muut työkalut eivät pääse käsiksi.

LCRC -leikkurit toimivat erinomaisesti kylmäleikkauksiin.

Valikoimissamme ovat LCRC4S, LCRC8S, LCRC12S ja LCRC16S leikkurit.

Bend ruuvipenkkiputkentaivuttimet

Suomalaisen putkiasentajan perustyökalu jo useammassa sukupolvessa. Kotimainen Quick bend on kuulunut ammattilaisten työkaluihin jo 1950-luvulta alkaen. Yhä edelleen Quick Bend tarjoaa käyttäjälle lyömättömiä ominaisuuksia.

Putkenhiomakoneet & putkenpäänmuotoilijat

ALMI putkihiomakoneet tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia. Almi koneita myydään maailmanlaajuisesti yli 60:ssä maassa, mikä kertoo laitteiden korkeasta laadusta. ALMI pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotekehitysprosesseja ja innovaatioita tarjoten sinulle aina uusinta kehitystä ja parhaat mallit.

CTrolley kaasupullokärryt ja nostoapulaitteet

Suomessa valmistetut laadukkaat kaasupullokärryt, nostoapulaitteet, sammutinkärryt, konekärryt ja niiden lisävarusteet yhdestä paikasta. Hyvä hinta-laatusuhde.